Localitatea Valu lui Traian, fără apă rece până diseară

219
4
Localitatea Valu lui Traian, fără apă rece până diseară - apa-1457791749.jpg

Articole recomandate

Ca urmare a decopertării conductei principale de alimentare cu apă de la intrare în localitatea Valu lui Traian, echipele RAJA au constatat că aceasta este avariată pe o lungime de peste doi metri, motiv pentru care s-a luat decizia înlocuirii unui tronson de 7,5 metri din conducta magistrală.

Din cauza complexității lucrării, abonații situați pe partea dreaptă a localității, pe sensul de mers Constanța - Murfatlar vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 21.30.

Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării de apă într-un timp cât mai scurt.

Comentează știrea

Anonim
12 martie 2016
Valu lui Traian

RAJA sa trimita muncitori mai multi pe teren ca la ora 14 erau doar 5 ametiti

Anonim
12 martie 2016
Valu lui Traian

Nici cei de pe partea stanga nu au apa la robinete.

elena
12 martie 2016
raja

S-a oprit apa in jurul orei 6 am. Peste 12 ore de cand nu avem apa, oprire neanuntata! Nu este apa nici pe partea stanga, deci informatiile furnizate de RAJA sunt incomplete. Cat timp mai dureaza!?

Anonim
12 martie 2016
Valu lui Traian

Nu avem apa nici la ora asta! Ce se intampla, cand se remediaza problema? Este oprita si pe partea dreapta si stanga pana la iesire din Valu spre Murfatlar. Oamenii nu mai pot sta fara apa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde