Locuitorii din Medgidia vor primi tichete sociale. Iată cine poate beneficia de acestea

631
Locuitorii din Medgidia vor primi tichete sociale. Iată cine poate beneficia de acestea - x-tichete-sociale-1680711033.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 5 aprilie, mai multe categorii de persoane defavorizate din municipiului Medgidia și din localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu vor primi tichete sociale.

Mai exact, vor beneficia de tichete pensionarii sistemului public de pensii care au drepturi obținute din pensie sau din pensii cumulate sub valoarea de maximu, 1.125 lei pe lună. De asemenea, vor primi aceste tichete persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate și adulți și copii neinstituționalizați. Pentru a beneficia de aceste tichete se încadrează și persoanele cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulții și copiii neinstituționalizați care au drepturi obținute din pensie sau din pensii cumulate în valoare de maximum 1.125 lei pe lună inclusiv. Nu în ultimul rând, tichetele vor mai ajunge la persoanele cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate și la adulții și copiii neinstituționalizați ale căror drepturi obținute din pensie sau din pensii cumulate au o valoare de maximum 1.125 lei pe lună inclusiv.

Potrivit reprezentanților Primăriei Medgidia, o persoană poate beneficia de tichete sociale în valoare de 50 de lei o singură dată, acestea fiind disponibile pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparține la data distribuirii. Tichetele pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipului Medgidia, în curtea interioară, în următoarele intervale de timp: de luni până joi, între orele 9:00 și 16:00 și vineri, între orele 9:00 și 13:00. Iar predarea lor se va realiza cu ajutorul actului de identitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4274 secunde