Locuri de joacă reamenajate, în Tomis Nord

616
Locuri de joacă reamenajate,  în Tomis Nord - locuridejoaca-1563291881.jpg

Articole de la același autor

 Amenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanța continuă cu spațiile destinate celor mici de pe bulevardul Tomis, bl. TAV 5, și aleea Hortensiei.

Zilele trecute, a fost turnat primul strat al covorului antitraumă, iar acum se lucrează intens pentru ca și al doilea să fie finalizat cât mai curând. Imediat ce se vor finaliza lucrările în cele două spații de joacă, urmează ca echipele să se mute pe strada Baba Novac și de pe aleea Viitorului.

În tot acest timp, pe strada Traian, bl A4-A5, se lucrează la reabilitarea parapetului care înconjoară spațiul de joacă, iar la cel de pe strada Constantin Brâncuși se amenajează infrastructura. Totodată, la locurile destinate celor mici de pe strada B.P. Hașdeu, bl L3-L4 și L7-L8, se montează echipamentele. Pe măsură ce lucrările se vor finaliza, în toate aceste spații se va începe turnarea covorului antitraumă, multistrat.

Reprezentanții Primăriei Constanța revin cu apelul către toți locuitorii orașului, să nu intre în spațiile de joacă în curs de amenajare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5296 secunde