Loteria bonurilor.Extragere excepțională, organizată de Loteria Română

194
Loteria bonurilor.Extragere excepțională, organizată de Loteria Română - bon-1428131878.jpg

Articole recomandate

Bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015 vor participa la extragerea excepțională organizată de Loteria Română în data de 13 aprilie, care are alocat un fond de premiere de un milion de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.


Potrivit unui proiect de ordin al ministrului Finanțelor Publice, pentru aprobarea instrucțiunilor și regulamentului de organizare, loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, respectiv un număr cuprins în intervalul dintre 1 și 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Numărul reprezentând valoarea totală a bonului fiscal rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse între 0 și 9. De asemenea, se extrage câte un număr pentru luna și ziua în care a fost emis bonul, scrie Agerpres.


Revendicarea premiilor se face, în 30 de zile de la extragere, prin depunerea bonului fiscal câștigător (ulterior extragerii), în original, la orice unitate teritorială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate sau a pașaportului titularului bonului și de o cerere conform modelului care va fi aprobat prin ordinul mai sus menționat, se mai arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9365 secunde