Loteria Română lansează șase serii de Loz răzuibil

669
Loteria Română lansează șase serii de Loz răzuibil - loteriaromana-1405514142.jpg

Articole de la același autor

Lozul răzuibil, unul dintre cele mai îndrăgite produse ale Loteriei Romane, își îmbogățește portofoliul la începutul lunii iulie cu șase noi produse atractive, cu premii cap de afiș record.

Pentru sezonul estival, Loteria Română le-a pregătit jucătorilor săi numeroase surprize care să le aducă norocul mai aproape și posibilitatea de a câștiga numeroase premii atractive.

Astfel, Loteria Romana întâmpină luna lui cuptor cu șase noi serii de loz răzuibil, cu design atractiv și tematica diversă care răspunde așteptărilor tuturor jucătorilor la loz. Este vorba despre Liga Campionilor, Loto Bingo, Zodiac, 6 din 49, Royal Jackpot și Loz Carrefour.

Pentru cele șase serii de loz răzuibil, Loteria Română pune la bătaie aproximativ cinci milioane de premii în valoare totală de peste 32,7 milioane lei.

În premieră, jucătorii au posibilitatea să câștige la loz și premii de un milion de lei, dacă aleg să răzuiască lozuri Royal Jackpot, disponibile în patru culori: verde, roșu, mov și negru.

Tot o premieră este și faptul că, jucătorii au șanse triple de câștig, răzuind un singur loz Royal Jackpot. Acest loz are trei zone de joc cu premii cuprinse în zona 1, între 5 și 1.000.0000 de lei, în zona 2, intre 5 și 250.000 de lei și în zona 3, între 5 și 100.000 de lei.

Revin în atenția jucătorilor și lozurile care oferă șanse duble de câștig. Este vorba despre lozul Zodiac, cel mai îndrăgit loz răzuibil din țara noastră, care apare, în premieră, cu două zone de joc și oferă premii cu valori cuprinse, pentru zona 1, între 4 și 500.000 de lei, iar, pentru zona 2, între 10 și 100.000 de lei.

Un alt loz, care oferă șanse duble de câștig, este lozul "6 din 49" care poartă numele celui mai cunoscut produs al Loteriei Române. Acest loz este disponibil în doua culori, roșu și verde, iar premiile, pentru zona 1, au valori cuprinse între 4 și 500.000 de lei, iar pentru zona 2 între 10 și 100.000 de lei.

Jucătorii Loteriei Române pot câștiga instant la Bingo, printr-o simpla răzuire a lozului Loto Bingo, care oferă premii cu valori cuprinse între 3 și 250.000 de lei.

Iubitorii sportului își pot încerca norocul răzuind lozul Liga Campionilor, care oferă premii cu valori cuprinse între 2 și 100.000 de lei.

Lozul CARREFOUR răzuibil vine în completarea celor trei serii de loz în plic Carrefour îndrăgite deja de jucătorii și consumatorii atrași de premiile numeroase puse la dispoziție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0465 secunde