LOTO. Șanse duble la câștig la Loteria Crăcinului

171
LOTO. Șanse duble la câștig la Loteria Crăcinului - loteriacraciunului-1476105226.jpg

Articole de la același autor

Loteria Română a dat deja startul pentru Loteria Crăciunului și pune la bătaie 442 de premii. Șansele românilor care își încearcă norocul la Loteria Crăciunului sunt duble pentru că jocul se desfășoară în două etape, iar tragerile au loc în aceeași zi, pe 22 decembrie.


Prima etapă a jocului este destinată tragerilor care se desfășoară pe plan local, acoperindu-se astfel toate zonele din țara: Cluj, Iași, Brașov, Galați, Timișoara, Craiova, Ploiești, Constanța și București.


Sunt puse la bătaie 27 de câștiguri a câte 3.000 lei fiecare, 90 de câștiguri a câte 500 lei fiecare și 315 câștiguri a câte 200 lei fiecare.


Cea de-a doua etapă va avea loc, în aceeași zi, la București, unde se vor desemna prin tragere la sorți câștigătorii celor 10 premii a câte 10.000 de lei fiecare.


Biletul de joc propriu-zis și talonul sunt cele două elemente care alcătuiesc biletul de loterie pasiva Loteria Crăciunului. 
Talonul albastru este dedicat primei părți a extragerilor, respectiv etapa întâi, iar cu talonul roșu jucătorii vor participa la etapa a doua, respectiv la tragerea finală care va avea loc la București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 August 2016
Stire din Social : Report uriaș la Joker și la 6 din 49
Pagina a fost generata in 1.3238 secunde