Loto: Scandal la tragerile numerelor norocoase de joi seara

199
Loto: Scandal la tragerile numerelor norocoase de joi seara - loto1-1449921281.jpg

Articole recomandate

Emisiunea Lozul ce Mare de pe TVR1, care trebuia să fie transmisă în direct joi seara nu a mai fost difuzată. După câteva secunde de emisie, TVR a oprit difuzarea, introducânt pe post un calup de publicitate. Ba mai mult, televiziunea publică a introdus pe post numai câteva fragmente din emisiunea în care trebuiau date tragerile loto, transmite mytex.ro

Probleme au început încă din primele momente în care trebuia transmisă emisiunea. Prezentatorii au fost luați prin surprundere, aceștia fiind surprinși când vorbeau cu un angajat.

Când trebuia să înceapă tragerea de la Joker, pe post au fost introduse mai multe reclame publicitare.

În final, Loteria Română a postat pe site-ul său și pe Facebook un comunicat în care își cereau scuze pentru probleme din timpul emisiunii.

ragerile loto de astăzi, 10 decembrie, nu au putut fi vizionate în direct, pe TVR1, în intervalul orar anunțat și în condițiile obișnuite, din cauza unor probleme tehnice ce țin de transmisiunea tv. C.N. "Loteria Română" S.A. își cere scuze pentru acest inconvenient și va invită să vizualizați rubrica "Rezultate" a site-ului www.loto.ro, unde vor fi postate rezultatele tragerilor de astăzi, imediat după încheierea procesului de omologare. Totodată subliniem faptul că înregistrarea tragerilor loto de astăzi va fi postată și va putea fi vizualizată pe site-ul Loteriei Române. Precizăm că acest inconvenient de natură tehnică nu afectează în niciun fel securitatea tragerilor loto și nici nu influențează caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfășurându-se, că de obicei, în prezența și sub supravegherea comisiei formată din reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Administrației și Internelor, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Ministerului Tineretului și Sportului, Biroului Român de Metrologie Legală și C.N.L.R.", se arată în comunicatul respectiv.

Reacțiile jucătorilor nu au întârziat să apară, mulți dintre ei arătându-și nemulțumirea pe pagina de Facebook a Loteriei Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Social : Localitatea Cumpăna, fără curent electric
Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Social : Produsele de post conțin E-uri?
Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Social : Fără apă rece până diseară!
Pagina a fost generata in 1.1093 secunde