Lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței

305
Lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței - lucraridereabilitare-1612536567.jpg

Articole de la același autor



Autorităţile locale continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale din Constanţa
Pe strada Constantin Brătescu, între strada Avram Iancu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.
Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Răchitași, tronsonul delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Se montează borduri noi și se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt.
Pe strada Badea Cârțan, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale si reamenajarea locurilor de parcare.
Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Vârful cu Dor se lucrează la amenajarea acostamentelor stradale.
Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9298 secunde