Lucrări Enel. Se oprește curentul electric la Constanța

130
Lucrări Enel. Se oprește curentul electric la Constanța - bec-1524558950.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din cartierul Palazu Mare, de pe străzile Recoltei, Gheorghe Doja, Instit. Tănăsescu, Alexandru Sahia, Gpspodăriei, Măcinului, Salviei, Bobâlna, Izlaz, Recoltei și Valea Morii nr. 61, dar și cei de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 186, blocul SR5, scările A, B, C, întrerupere totală, și în stațiunea Mamaia, la Hotel Victoria, întrerupere totală.


În restul județului, între orele 8.00 și 16.00, se oprește curentul în localitatea Eforie Nord, pe străzile Daliei și Câmpului, întrerupere totală, iar, între orele 8.00 și 16.30, în municipiul Mangalia, la blocurile OS4, OS5, OS6, OS7, P1, P2, P3, P4, pe străzile Banatului, Transilvaniei, Maramureșului și Olteniei, întrerupere totală.


De asemenea, între orele 8.00 și 18.30, se lucrează în localitatea Cumpăna, pe străzile Morii, Viilor, Brazdei și Semănătoarei, întrerupere totală, iar, între orele 9.00 și 17.00, în localitatea Poarta Albă, pe Calea Dobrogei, întrerupere parțială, pe străzile Grădinilor, Gării și Stadionului, întrerupere totală, și în localitatea Tortomanu, pe strada 1 Decembrie – întrerupere parțială, pe străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, Primăverii, Carol I, Socului și Salciilor, întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Aprilie 2018
Stire din Social : Se schimbă programul la Delfinariu!
Pagina a fost generata in 1.6445 secunde