Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

259
1
Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - bec1444393165-1450439818.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din cartierul Tomis Nord, de pe strada Capidava, numerele 1 - 6, blocurile X1, X2, Z1, T4, V2, strada Heracleea, numerele 1 - 6, blocurile S2, S3, S4, S5, T3 și T5, LP2 și bulevardul Tomis nr. 175 și cei de pe strada Panait Moșoiu.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Agigea - parțial, în zona Casa de Cultură - strada Paltinului, în cartierul din zona Primărie și în zona străzilor Meduzei, Cimitirului și Morii, precum și în localitatea Eforie Sud, pe străzile Gării, Argeș și Siretului - total.

De asemenea, între orele 8 și 14, se oprește curentul în localitatea Hârșova - parțial, între orele 8 și 16, în localitatea Corbu - parțial, între orele 8 și 18, în localitatea Chirnogeni - total, iar între orele 7 și 20, în localitatea Ciobănița - parțial.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2616 secunde