Lucrări în mai multe zone din Constanţa. Unde intervin echipele

154
Lucrări în mai multe zone din Constanţa. Unde intervin echipele - lucrari-1632134156.jpg
Echipele administratorului drumului public intervin, săptămâna aceasta, în mai multe zone din municipiu. Pe bulevardul Mamaia, continuă lucrările de modernizare a traseelor pietonale pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga. Trotuarele sunt recondiționate cu borduri noi și pavele moderne.

Condițiile de acces pietonal sunt îmbunătățite pe aleea Lupeni, unde se reamenajează căile de acces către blocuri. Iar, pe strada Liliacului, se reabilitează trotuarele pe porțiunea delimitată de străzile Progresului și Pandurului.

De asemenea, zona carosabilă aferentă străzii Doctor Profesor Gheorghe Marinescu intră din această săptămână în reabilitare. Într-o primă etapă, se va decoperta asfaltul existent.

„Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reamenajare a carosabilului în zonele rezidențiale. Se construiește infrastructura rutieră pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare. În plus, pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4955 secunde