Lucrări în zona peninsulară. Restricţii de trafic pe timpul nopţii

202
Lucrări în zona peninsulară. Restricţii de trafic pe timpul nopţii - lucraripeninsula-1626082809.jpg

Articole de la același autor

Echipele administratorului public vor interveni, în această săptămână, pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Traian și Cercul Militar. „Lucrările sunt necesare având în vedere starea dalelor din granit, cu deficiențe și degradări pronunțate. Se va lucra noaptea pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Într-o primă etapă, se va decapa pavajul existent. Lucrările se vor desfășura luni, marți și miercuri, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 19.00 – 5.00. Suprafața carosabilă va fi reamenajată prin lucrări de asfaltare joi și vineri, 15 şi 16 iulie. Se vor turna două straturi de asfalt, binder și uzură, accesul autovehiculelor fiind restricționat în intervalul orar 19.00 – 5.00.

„Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil. Pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării lucrărilor de reabilitare a carosabilului”, mai transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6541 secunde