Lucrări RAJA. Află aici ce zone din Constanța rămân fără apă caldă și apă rece

163
1
Lucrări RAJA. Află aici ce zone din Constanța rămân fără apă caldă și apă rece - brasswatertap-1431002011.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire apometrelor, SC RAJA SA Constanța a anunțat întreruperea alimentării cu apă rece, luni, pe 12 mai, între orele 9,00 și 13,00.

Vor fi afectați consumatorii de la punctele termice nr. 169, 174, 176, 178, situate în zona Institutului de Marină, Inel II, în perimetrul cuprins între strada Izvor, strada Soveja, strada Ștefăniță-Vodă și strada Bogdan Vasile.

Drept urmare, RADET Constanța este în imposibilitate de a furniza apă caldă de consum și apă rece prin stația hidrofor către consumatorii din această zonă.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET Constanța care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0241/616.792 sau puteți accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro.



Comentează știrea

catalin
7 mai 2015
Angajare imediata !!!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5259 secunde