Ludovic Orban: Avem un număr de locuri aproape dublu față de numărul persoanelor internate în secțiile ATI

125
Ludovic Orban: Avem un număr de locuri aproape dublu față de numărul persoanelor internate în secțiile ATI - 1-1601544779.jpg

Articole recomandate

Prmierul Ludovic Orban a declarat că a discutat cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, să crească capacitatea locurilor la ATI pentru pacienții COVID, după ce, miercuri, spitalele COVID din București au rămas fără locuri libere pentru pacienți, potrivit Digi24.


"Am discutat cu ministrul Tătaru să creștem capacitatea. Avem o posibilitate de creștere la Matei Balș, avem pobilitatea de a transforma din nou în spital COVID, un spital cum este cel care a funcționat ca spital COVID și nu am înțeles de ce a fost scos din dispozitiv, cum e spitalul Colentina.


Nu înțeleg de ce nu e pusă în funcțiune secția ATI de la spitalul Witting. Trebuie puse în funcțiune toate aparatele. Acolo e o investiție majoră și nu înțeleg sincer de ce nu funcționează. Mă voi interesa personal. Avem și tiruri pe care putem să le disponibilizăm. Numărul de locuri pe care le avem este aproape dublu față de numărul persoanelor internate în secțiile ATI. Numărul de cazuri nu ține cont de distriutia geografică a numărului de locuri ATI".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6609 secunde