Lumânări și baloane colorate înălțate la cer de Ziua Părinților de Îngeri

215
Lumânări și baloane colorate înălțate la cer de Ziua Părinților de Îngeri - lumanarisibaloane-1369150840.jpg
Și în acest an, copilașii plecați prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizația E.M.M.A., prin Ziua Părinților de Îngeri. Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul se va desfășura simultan în 16 orașe din țară și patru din străinătate (Anglia, Franța și Germania), duminică, 26 mai, începând cu ora 17,30. 

Părinții, apropiații acestora și susținătorii E.M.M.A., care vor lua parte la eveniment, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi și vor înălța simultan, în toate cele 20 de orașe, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărțire.

"Ca în fiecare an, și anul acesta încercăm să oferim părinților care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoțional de care știm că au nevoie. Acest eveniment are o semnificație aparte, în mod special pentru părinții care au pierdut un copil înainte de naștere, momentul înălțării baloanelor simbolizând despărțirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l țină în brațe, să-l cunoască. Este un moment emoționant care alină la gândul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curând de lângă ei! Din proprie experiență știu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin așa ceva și că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferența majoră între un suflet chinuit și un om pe cale să accepte încercările vieții", a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A.

La Constanța, evenimentul va avea loc începând cu ora 17,30, pe platoul din fața Statuii Libertății din Parcul de la Primărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9705 secunde