MacBook Air, mai ieftin și la fel de bun

161

Articole recomandate

MacBook Air 2019 este un laptop care trebuie neapărat luat în considerare dacă ești în căutarea unui laptop nou.


MacBook Air vine cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, care sunt corelate cu un procesor Intel Core i5 dual-core de 1,6 GHz. Procesorul pare un pic dezamăgitor pentru preț, în comparație cu ceea ce obții în altă parte.  


128 GB stocare furnizat poate fi o problemă de utilizare, dacă nu te gândești la asta înainte de a cumpăra un MacBook Air. Așteaptă-te ca 20 GB să meargă direct pentru sistemul de operare și fișierele sale, așa că de fapt vorbim de 100 GB. 


Apple a construit câteva instrumente pentru a ușura utilizarea spațiului de stocare local în macOS, cu fișiere încărcate pe iCloud gata de descărcare atunci când ai nevoie de ele, dar asta funcționează numai dacă plătești pentru o cantitate mai mare de spațiu iCloud și ai întotdeauna acces la internet pentru a obține accesul la acele fișiere atunci când ai nevoie.


Ecranul MacBook Air este un ecran Retina de 13 inci 2560x1600, iar acum include suport True Tone, care este tehnologia Apple pentru a regla ușor culorile ecranului, astfel încât să se potrivească cu iluminarea ambientală din camera în care te afli. Este o caracteristică foarte bună. Ecranul este un punct forte aici, cu rezoluția HD de 16:10 quad oferind tone de detalii cu care să lucrezi, într-un ecran rezonabil luminos și vibrant. Este vizibil că nu este la fel de drăguț ca cel de la MacBook Pro, care este cu aproximativ 25% mai luminos și are o gamă largă de culori P3, dar nu există diferențe majore.


Marginile din jurul ecranului MacBook Air sunt puțin mai groase decât ne-am dori pentru un laptop modern de ultimă oră. Ne-ar plăcea ca Apple să înghesuie un ecran de 14 inci în aceeași amprentă fizice, dar, din nou, nici acest lucru nu este o problemă majoră.


Deasupra ecranului MacBook Air se află o cameră web, iar Apple persistă cu hotărâre să includă aici o cameră slabă de 720p. Pe cele două laturi există două porturi Thunderbolt 3, care se dublează ca porturi USB-C. MacBook Air este alimentat și prin ele, așa că totul este conectat, cu excepția căștilor (există încă un jack de 3,5 mm).


Fiind porturi Thunderbolt 3, acestea au potențialul de a oferi viteze de date rapide și extrem de rapide, suficient pentru ca o placă grafică externă să fie conectată prin ele, adăugând cantități uriașe de putere suplimentară.


Există difuzoare stereo de o parte și de alta a tastaturii MacBook Air, care sunt într-adevăr, surprinzător de bune. Acestea creează un efect stereo adecvat, astfel încât se simte că sunetul provine din ambele părți ale laptopului. Este ușor să uiți acest lucru și să te simți prins de sunetul imersiv când abia așteptai un pic de zgomot din față. Sunt bune și în ceea ce privește adâncimea sunetului - există suficient bas pentru a-l simți sub degete în timp ce te sprijini pe carcasă și o mulțime de detalii. Excelent pentru filme și muzică.


În sfârșit, daca vei cauta MacBook Air vei regasi trackpad: are dimensiuni generoase, foarte receptive și rămâne, ca în cazul tuturor trackpad-urilor Apple, absolut cel mai bun din clasa sa. 


Încărcătorul de 30 W este bun pentru viteza de încărcare, dar poți obține unul cu putere mai mare dacă vrei. Bateria MacBook Air poate ține până la 12 ore. Totuși, durata de viață reală a bateriei diferă, desigur, și diferă în funcție de sarcinile la care este supus.


Verdict 


Dacă ești în căutarea unui laptop subțire și ușor, este o alegere cu adevărat puternică. Este rapid, rezistă mult timp departe de o sursă de energie, iar laptopurile Apple sunt în general de încredere. Problema principală este nivelul de stocare implicit - 256 GB.


Însă dacă ceea ce dorești de fapt este cel mai portabil laptop de la Apple, atunci raspunsul este clar: MacBook Air este un laptop excelent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7252 secunde