MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care pleacă în Regatul Unit

326
MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care pleacă în Regatul Unit - cal-1671475472.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Mai multe puncte de frontieră vor fi afectate de grevă.


Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord că, în contextul protestelor sindicale anunțate de personalul Poliției de frontieră britanice (Border Force), aceasta va organiza o grevă în perioadele 23-26 decembrie 2022 și 28-31 decembrie 2022.


Punctele de frontieră afectate sunt: Aeroportul Heathrow - Terminalele 2, 3, 4 și 5, Aeroportul Cardiff, Aeroportul Gatwick, Aeroportul Birmingham, Aeroportul Glasgow, Aeroportul Manchester, Portul Newhaven.

Persoanele care urmează să călătorească dinspre/înspre Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în perioada menționată, pot întâmpina timpi de așteptare mai lungi la controlul la frontieră.

Acțiunea desfășurată poate cauza perturbări considerabile și întârzieri ale zborurilor pe aeroportul Heathrow. Cele mai afectate companii aeriene pot fi: Air Canada, American Airlines, Lufthansa, Swiss Air, Air Portugal, Austrian Airlines, Qantas, Egypt Air, Aer Lingus și Finnair.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor pasagerilor să verifice situația zborului cu operatorii companiilor de transport înainte de a se deplasa la aeroport si pentru informații suplimentare, consultarea paginii web https://www.gov.uk/government/news/strike-action-to-affect-travellers-entering-the-uk.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3327 secunde