Mai marii Poștei Române invită liderii de sindicat la negocieri

232
Conducerea executivă a Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) se arată disponibilă pentru discuții și negocieri cu sindicatele lucrătorilor poștali. Potrivit unui comunicat transmis ieri, conducerea executivă a Poștei Române consideră că manifestațiile de protest organizate de Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România sunt lipsite de temei.

"Conducerea CNPR este angajată într-un proces continuu de consultări, discuții și negocieri cu reprezentanții Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR). Ultimele două runde de discuții au avut loc în datele de 29 ianuarie și 2 februarie 2013, o nouă întâlnire fiind programată a avea loc în data de 11 februarie 2013. Conducerea CNPR s-a angajat ca, până la finalizarea negocierilor, să nu întreprindă nici o măsură de ordin administrativ care să influențeze negativ procesul de negociere. Din păcate, conducerea sindicală a optat pentru organizarea unor mișcări de protest lipsite de temei, suprapuse discuțiilor purtate cu conducerea CNPR, în condițiile în care nu s-a încheiat niciun

document care să consemneze existența unei divergențe ireconciliabile între părți. Această abordare a procesului de negociere este contraproductivă și pare să fie parte a unei strategii a conducerii sindicale de a crea tensiuni artificiale, nejustificate și care influențează negativ discuțiile", se precizează în comunicatul semnat de Biroul de Presă al CNPR. 

Potrivit șefilor, situația economică a companiei Poșta Română este extrem de dificilă din cauza pierderilor și datoriilor acumulate în perioada 2009 - 2011. 

"Echipa de management a Companiei Naționale Poșta Română are ca obiective principale creșterea veniturilor, reducerea cheltuielilor, diminuarea datoriilor istorice ale companiei și asigurarea

poziției de lider pe piață a companiei, în contextul liberalizării pieței serviciilor poștale ce a avut loc începând cu data de 1 ianuarie 2013", se mai arată în comunicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.503 secunde