Mai mult de jumătate din români nu sunt interesați din ce țară este angajatorul

316
Mai mult de jumătate din români nu sunt interesați din ce țară este angajatorul - interviewingtheboss-1313698739.jpg
Mai mult de jumătate din români nu sunt interesați din ce țară este angajatorul lor, iar mai mult de o treime preferă să lucreze pentru companii străine. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns în urma unui studiu efectuat de un site renumit de recrutări de personal. Au fost chestionați 3.040 de utilizatori, pentru a afla dacă sunt mulțumiți de domeniul în care profesează momentan și dacă originea unui angajator este importantă pentru ei.
Întrebați despre preferințele legate de țara din care provine angajatorul, "Preferi companiile autohtone sau străine?", 54% din utilizatori au răspuns că nu sunt interesați de țara din care este angajatorul, 33% au spus că preferă companiile străine și numai 13% le preferă pe cele autohtone.

Nemulțumiți de job-ul lor
Din cel de-al doilea sondaj, "În prezent, jobul tău e în domeniul în care vrei să îți construiești o carieră?", aflăm că 24% sunt mulțumiți de job și domeniul de activitate, 21% sunt, de asemenea, mulțumiți de jobul din prezent, dar e posibil ca, în viitor, să încerce și un alt domeniu, 38% își doresc să încerce în prezent o schimbare de carieră, iar 17% nu sunt interesați în a face o carieră, ci își doresc un job pentru a se putea susține financiar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.415 secunde