Mai multe cartiere ale Constanței riscă să rămână fără curent electric

344
Mai multe cartiere ale Constanței riscă să rămână fără curent electric - bec1-1342651147.jpg

Articole de la același autor

Centrul Constanței și cartierele Casa de Cultură, Faleză Nord, Tomis I, II și III, Delfinariu, Stațiunea Mamaia, Coiciu, Obor, Dacia, Gară, INEL II, Kaufland și Tăbăcărie ar putea rămâne fără curent electric timp de câteva ore, săptămâna viitoare, pe 25 și 26 iulie.
Echipele ENEL vor lucra în zilele respective, între 7,00 și 17,00, pentru a retrage din exploatare LEA 110 kV Constanța Nord - Polus City Center, în vederea executării de lucrări de mentenanță în stația Constanța Nord (stație Transelectrica).
Drept urmare, gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenți stațiilor de transformare Centru, Tăbăcărie, Baba Novac și Polus City Center, care vor rămâne alimentate radial pe partea de 110 kV și rezervate din rețeaua de MT, va scădea.
În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică de 110 kV aferentă acestor stații, posibilitățile de alimentare a consumatorilor pe MT sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 120 minute.

Cartierul Tomis Plus și showroom-urile din zonă vor rămâne fără curent electric astăzi. Între orele 8,00 și 10,00, echipele Enel Distribuție Dobrogea va executa lucrări de mentenanță pe LEA 20 kV 0133 între PT 747 și separatorul de buclă cu LEA 20 kV 5400, Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5005 secunde