Mai multe localități din județ, fără curent electric

157
Mai multe localități din județ, fără curent electric - curent-1589911622.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 9.00 și 17.00, sunt afectați consumatorii din orașul Cernavodă, de pe străzile Ghioceilor, Mărăști, Mărășești, Crinului, Ioachim Ionașcu, Independenței, Maxim Gorki, Gheorghe Doja, Viorelelor și Prelungirea Seimeni.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Sfântul Valentin, Arțarului, Gării, Oborului și Salciei, în localitatea Faclia, pe străzile DN22C, Școlii și Pescărușilor, precum și în localitatea Seimenii Mari, pe străzile Principală, Stan Greavu, Dorului și Fundătura Dunării. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6942 secunde