Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

179
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric - curent-1629217487.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Totuşi, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Miercuri, 18 august, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Mihai Eminescu, Bogdan Vodă, Moldovei, Munteniei, Ion Alexandrescu, Suceava – blocul SV2, precum şi cei de pe străzile Dorobanţi şi Viceamiral Ion Murgescu.

În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în localitatea Mihail Kogălniceanu, pe străzile Libertăţii, Primăverii, Speranţei, Călugăreni şi Mircea cel Bătrân. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va opri curentul în localitatea Rasova, pe străzile Mihai Viteazu, Decebal, Drăgaicei şi Pescarilor, şi în localitatea Satu Nou, pe străzile Vişinului, Caisului, Prunului, Crizantemei, Trandafirilor, Crinului, DN 22C (tronsonul delimitat de străzile Vişinului şi Trandafirului).

De asemenea, între orele 10.00 şi 14.00, se lucrează şi se va opri curentul în localitatea Valu lui Traian, pe strada Complexului şi pe Calea Dobrogei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.712 secunde