Mai multe localități rămân astăzi, fără curent electric

62
Mai multe localități rămân astăzi, fără curent electric - bec8-1370848297.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii din mai multe cartiere ale Constanței, dar și cei din Cumpăna, Costinești sau Hârșova vor rămâne astăzi, fără curent electric.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării cu energie electrică, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 08:30 și 15:30, sunt afectați locuitorii din zona Palazu Mare, cu sediu RAJA, Carrefour, SC. Group Renault, DN2A și SC. Perceli, DN2A.

Localitatea Cumpăna – cu străzile Străjii, Lujerului și Titu Maiorescu.

În restul județului, între orele 8,00 și 16,00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Costinești cu străzile Tineretului, GĂrii, Mării și Profesor Alexianu., dar și consumatorii din localitatea Hârșova – șoseaua Constanței, străzile Vântului, Oborului, Nicolae Bălcescu, Ardealului, Libertății, Atelierelor, Piața Agroalimentara, Plantelor și Fierăriilor.

Localitatea Ovidiu - străzile Pescarilor, Poștei, Talazului, Amurgului, Poiana și Frunzelor, care vor rămâne fără curent electric în intervalul orar 08,30 și 18,30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde