Mai multe servicii la același preț cu Enel Asistență

310
Mai multe servicii la același preț cu Enel Asistență - logoeneltb730-1470744648.jpg
Enel Asistență, serviciul lansat în noiembrie 2014 de către Enel prin care clienții rezidențiali beneficiază de asistență în reparații și intervenții casnice urgente, 24 de ore din 24, vine cu două servicii noi, incluse în pachet – reparații la instalațiile de apă și la instalațiile de canalizare.


În perioada 8 august – 15 octombrie 2016, clienții rezidențiali ai Enel Energie și Enel Energie Muntenia care achiziționează, în perioada menționată, serviciul Enel Asistență vor primi un discount de 50% pentru o perioadă de 12 luni din prețul pachetului standard. 


Prețul pachetului standard este de 11,60 lei/lună (TVA inclus), include două intervenții pe an, iar costul fiecărei intervenții, acoperit de abonament, este de maxim 450 lei (TVA inclus). 


Opțiunea Enel Asistență oferă o paletă largă de servicii: reparații și intervenții urgente la instalațiile electrice interioare, reparații de lăcătușerie și acum, reparații ale instalațiilor de apă si canalizare, prin intermediul unei rețele de companii specializate gestionate de partenerul Europ Assistance.


Clienții pot accesa oferta promoțională sunând gratuit la numărul 0800 07 08 09, la cel mai apropiat Punct Enel sau online, prin intermediul contului MyEnel.


Campania se va desfășura la nivel național, pentru clienții ale căror locuri de consum sunt situate în următoarele județe: Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Tulcea, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Argeș, Cluj, Sibiu, Brașov, Iași, Suceava și municipiul București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5372 secunde