Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric

152
Mai multe străzi  din Constanța,  fără curent electric - curent-1462812525.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din mai multe zone din Constanța nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Urmare a planificărilor de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, astăzi, timp de câteva ore, în mai multe localități, inclusiv pe o stradă din Constanța.

Astfel, între orele 7.30 și 17.30, sunt afectați consumatorii din zona Inel II, cu strada Dezrobirii nr. 131, blocul IV3, scările A, B și C, iar, între orele 9 și 17, cei de pe strada Mihai Eminescu, inclusiv sediul Direcției Poliției Transporturi - Serviciul Județean Constanța - întrerupere totală.

De asemenea, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Sud, pe străzile Argeș, Lacului și Siretului - întrerupere totală, în localitatea Murfatlar, pe strada Fântâniței, inclusiv blocurile ANL, stația de epurare RAJA, cartierul Vest - întrerupere totală. În plus, între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitatea Stupina, pe străzile Școlii, Primăverii, Șoseaua Națională și Atelierelor - întrerupere parțială, dar și în localitatea Dropia și în localitatea Bărăganu - întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5056 secunde