Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric

253
Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric - bec1456934786-1551907081.jpg
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe străzile Șoseaua din Vii, Livezilor, Rodica, aleea Pinului, Democrației, Măceșului, Margareti, Poienei, Frumoasei, Licurici, respectiv Soldat Mugureanu, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul pe bulevardul Mamaia, nr. 112, 112A, 112B.


În restul județului, între orele 9 și 13, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Crișanei, Moldovei, Transilvaniei, Apostol Andrei, Demetrios Callatianul, Dobrogei, Bucovinei, Oituz (parțial), Munteniei (parțial), respectiv strada Maramureșului (parțial). Iar, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Hârșova, pe străzile Vadului și Rozelor, blocurile P8 și P12, în localitatea Săcele, pe străzile Traian, Liniștii, Dogarilor, Salcâmilor și aleea Frunzelor, în localitățile Tariverde și Fântânele, precum și în localitatea Cogealac, pe străzile Gării, Unirii, Stadionului, Dobrogei, Oborului, Horia, Burebista și Crinului, întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4144 secunde