Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

134
1
Mai multe zone  din Constanța,  fără curent electric - maimultezonecurent-1421254432.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Anadalchioi, în cartierul Compozitorilor și în cartierul Km 5 nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea - Zona MTJT anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

În municipiul Constanța, între orele 9 și 17, sunt afectați consumatorii de pe străzile Moldovei, Munteniei, Vasile Lupu, Alexandru cel Bun, Aron Pumnul, Bogdan Petriceicu Hașdeu, Delfinului și Duiliu Zamfirescu, pe străzile Soarelui, Brazdei, Hatman Arbore, Lanului, Bujorului și Mușcatelor, Fântânele, Academia Navală "Mircel cel Bătrân", precum și în zona Compozitorilor, pe străzile Dinu Lipatti, Clopoțeilor, Gheorghe Dima, Ion Voicu și Eduard Caudella, pe bulevardul 1 Mai, cu blocurile PF1, PF10, PF11, PF12 și M1, pe strada Aurora, cu blocurile AR1, AR2, UM4 și UM5 și pe strada Soveja, la Galeriile Soveja și blocurile 70, 72 și 74.

În restul județului, între orele 8 și 17, se va opri curentul în localitatea Tuzla, parțial, în stațiunea Eforie Nord - parțial, precum și în localitatea Istria - parțial. 

Comentează știrea

gino
19 ianuarie 2015
oferta

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4627 secunde