Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

136

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe zone ale municipiului Constanța nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din zona centru, cu Sala Sporturilor, strada Mircea cel Bătrân, numerele cuprinse între 97 și 127, inclusiv Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", sediul HCM Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, strada Mircea cel Bătrân, numerele cuprinse între 108 - 122, străzile Ion Bănescu, Dacia, Decebal, Sarmisegetuza, bulevardul Tomis, numerele cuprinse între 97 și 132, inclusiv blocul S1, dar și strada Teleajen nr. 5.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Dacia, pe străzile Pictor Nicolae Grigorescu, strada Lacului nr. 14, cu sediul A.J.O.F.M. Constanța și strada Primăverii nr. 67 C.

În restul județului, între orele 8 și 20, sunt anunțate întreruperi în localitățile Ovidiu și Topalu - parțial, dar și în localitatea Peștera - parțial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3316 secunde