Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

177
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1611257747.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi vor fi realizate, pentru a efectua lucrări de întreţinere a rețelei de alimentare cu curent electric. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe aleea Murelor nr. 7, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei de pe strada Unirii, numerele cuprinse între 37 şi 39, respectiv între strada Dragoslavelor şi strada Oneşti.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în oraşul Năvodari, pe străzile D4, D5, D13, precum şi în localitatea Crucea, localitatea Dorobanţu, pe străzile General Dumitrescu, Crinului, Livezii, Izvoarelor, Rândunelelor, Abatorului, Murelor şi Lalelelor, şi în localitatea Băneasa, pe strada Stadionului.

De asemenea, între orele 8.30 şi 16.30, se lucrează în localitatea Gârliţa şi vor fi întreruperi parţiale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.7547 secunde