Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

239
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1615834199.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru efectuare de lucrări temporare de întreţinere a reţelei electrice. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe bulevardul Mamaia numerele cuprinse între 300 şi 312, cu Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Marină „Grigore Antipa”, Uniunea Artiştilor Plastici – filiala Constanţa, ABADL şi agenţii economici din zonă, iar, între orele 9.00 şi 15.00, cei de pe strada Budapesta – blocul nr. 8, strada Zagreb. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate câte 30 de minute de întreruperi pe străzile Primăverii, Farului, Toamnei, Limanului, Alba Iulia, Vasile Conta, Elena Cuza, Valului, Mitropolit Dosoftei, Enăchiţă Văcărescu.

În acelaşi interval, se va lucra şi se va opri curentul în oraşul Năvodari, pe străzile Albinelor, Albatros, Meduzei, Egretei, Delfinului, dar şi în localitatea Ciobanu, pe străzile Muzicii, Viilor, Ion Creangă, Decebal.

Iar, între orele 8.00 şi 16.00, se va opri curentul în localitatea Rasova, pe strada Palmierilor, în localitatea Dumbrăveni, pe străzile Principală, Fânăriei, Florilor şi Crinului, iar, între orele 8.30 şi 16.30, în localitatea Gârliţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6485 secunde