Mai multe zone din Constanța, fără curent electric, astăzi

147
Mai multe zone  din Constanța,  fără curent electric, astăzi - maimultezonedinconstanta-1396790531.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Dacia și cei din cartierul Tomis Nord nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, între orele 8,00 și 16,00, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe b-dul Alexandru Lăpușneanu, blocurile LP2, LP3, V2, T3, T5, S3, S4 și S5, b-dul Tomis, cu blocurile T13, T14, T15, T16, strada Zmeurei, cu blocurile U2, U3, U4 și U5, strada Viitorului, cu blocurile 4A, 4B, 4C, 1A, 2A, 2, 3, A și B, Centrul de Plasament "Micul Rotterdam", strada Nufărului nr. 5-6, cu blocurile 21A și 21B, strada Dealului, cu blocurile 5A și 4C, Clinica de Stomatologie și Grădinița nr. 14. 
De asemenea, între orele 8,30 și 18,30, sunt anunțate întreruperi în localitatea Grădina, cu străzile Căprioarei, Cișmelei, Crinului, Dorului, Fagului, Fântânii, Florilor, Grâușor, Iasomiei, Nucului, Răsăritului, Orizontului, Salcâmilor și Victoriei, localitatea Poiana, cu străzile Cerealelor, Câmpului, Condor, Islazului, Lirei, Pescăruș, Potârnichei, Prelungirea Albatros și Semănătorului, precum și în localitatea Sibioara, cu străzile Agromec, George Coșbuc, George Bacovia, Ioan Slavici, Învierii, Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Nuferilor și Pescarilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3464 secunde