Mai multe zone din Constanța rămân, astăzi, fără apă rece și apă caldă

226
Mai multe zone din Constanța rămân, astăzi, fără apă rece și apă caldă - raja-1442335097.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartie-rele Km 4 - 5, Viile Noi și în zona Pandurului sunt lipsiți de apă rece și apă caldă, astăzi, de dimineață până seara.

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson, pe o lungime de aproximativ 10 metri, pe magistrala de alimentare cu apă de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, dar și pentru realizarea unor lucrări de sectorizare - montare vane pe străzile Vârful cu Dor, Theodor Speranța și Fântânele, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 16 septembrie, în intervalul 8,00 - 20,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele Viile Noi, Km 4 - 5, Km 5, Metro - Auchan - Practiker, precum și constănțenii din perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei - Amurgului - Micșunelelor - Mugurului - Șoseaua Mangaliei. Abonații din cartierul Poarta 6 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

Din această cauză, nici RADET nu va putea furniza apă caldă de consum în intervalul respectiv. Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET Constanța, la numărul de telefon 0241/616.792, care funcționează non-stop, sau puteți accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Social : ANUNȚ IMPORTANT DE LA RADET
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa la Constanța!
Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Social : Anunț important de la RAJA
Pagina a fost generata in 0.7416 secunde