Mai multe zone din localităţile Techirghiol şi Cumpăna, fără curent electric

285
Mai multe zone din localităţile Techirghiol şi Cumpăna, fără curent electric - curent-1642444485.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Marţi, 18 ianuarie, între orele 8.30 şi 15.30, sunt afectaţi consumatorii din municipiul Medgidia, de pe strada Tudor Vladimirescu, Piaţa Centrală şi staţia de pompe RAJA Parc Central, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei din localitatea Cumpăna, de pe străzile Strajei, Cireşica, Lebedelor şi aleea Brânduşei şi cei din oraşul Techirghiol, de pe străzile Eroilor, Costache Negri, Maior Gheorghe Şonţu, Alexandru Vlahuţă, George Coşbuc, Mărăşti, bulevardul Victoriei, Gheorghe Doja, Mihai Viteazu, Ţepeş Vodă, Tudor Vladimirescu, Halil Kadar, Ciorabai Musa.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în oraşul Năvodari, pe străzile D19, D20, D21, D22, D23, Prelungirea D14, Promenada, DC86, precum şi în localitatea Ghindăreşti, pe străzile Mitică Pricop, Dunării, Viilor, Nucilor, Mică, Comercială. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6673 secunde