Mai mulți angajați ai Uzinei Dacia au fost confirmați cu coronavirus

159
Mai mulți angajați ai  Uzinei Dacia au fost confirmați cu coronavirus - 1-1594918345.jpg
Oficialii Dacia au confirmat joi după-amiază că mai mulți angajați ai Uzinei Dacia sunt infectați cu COVID-19. Compania nu a comunicat numărul lor și nici DSP nu a dat ale detalii, informează Digi24.


Mai mulți angajați au fost confirmați cu Covid-19 în cea mai mare fabrică auto din România, Dacia-Renault. Deși a recunoscut existența angajaților infectați, Grupul Renault nu a declarat numărul acestora, aceeași reținere au avut-o și cei de la DSP.


"Din păcate, avem angajați confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 sau suspecți care se află în izolare. Aceștia au fost confirmați de către autoritățile medicale cu care suntem în permanentă legătură", a transmis Renault Group, într-un comunicat.


Adrian Stoica, medic epidemiologist la DSP Argeș, a spus pentru Mediafax că nu știe la acest moment numărul angajaților pozitivi.


"La sosire, angajaților li se verifică temperatura. Accesul în interiorul platformei (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă și de distanță socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajații poartă măști de protecție.in 11 mai, uzina Vehicule va funcționa în trei schimburi", au comunicat oficialii companiei, în momentul redeschiderii uzinei.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0318 secunde