Mâine, se oprește apa rece, la Constanța!

491
Mâine, se oprește apa rece,  la Constanța! - maineseopreste-1504023652.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului vor fi lipsiți de apă, mâine, timp de șapte ore.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă cu diametrul de 110 mm, de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă în ziua de mâine dimineață, începând cu ora 9,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Tomis, străzile Pictor Nicolae Grigorescu, Ileana Cosânzeana, Lacului, Mioriței, Primăverii, Ion Rațiu, bulevardul Tomis. De asemenea, nu vor beneficia de apă consumatorii arondați punctelor termice nr. 103, de pe strada Farului și nr. 106, de pe strada Făgetului.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Potrivit acesteia, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9903 secunde