POVESTE EMOȚIONANTĂ

"MAMA A MURIT LA DUȘ, POȚI SĂ AI GRIJĂ DE NOI?" Gest EROIC al unui băiețel care a venit cu sora sa în brațe la ușa vecinei

3228

Articole recomandate

Deși are numai cinci ani, Salvatore Cicalese poate fi considerat un erou. Acționând din instinct, acesta a luat-o pe sora sa cea mică, în vârstă de doar două luni, în brațe și a ieșit din casă, după ce a văzut-o pe mama sa leșinată în cadă, în urma unei crize epileptice. "Mama a murit în duș, poți să ai grijă de noi?", i-a spus cel mic vecinei care i-a deschis ușa, fără să bănuiască faptul că gestul său avea să îi salveze viața mamei sale, scrie Mirror.

Cel mic a tras un scaun de bar, în fața ușii de la garaj, și s-a urcat pe el pentru a putea ajunge la maneta care odată rotită ar fi deschis poarta. Acesta a povestit ulterior că prima tentativă s-a finalizat cu o căzătură, însă că a doua încercare a fost cea norocoasă. În momentul în care ușa s-a deschis, acesta și-a luat surioara în brațe și a fugit la vecinii săi pentru a căuta ajutor.

Întregul episod a ieșit la iveală după ce Jessica Penoyer, vecina familiei Cicalese, a povestit jurnaliștilor cele întâmplate și șocul pe care l-a avut în momentul în care a văzut un băiețel în fața casei sale, ținându-și în brațe surioara, și spunându-i că mama sa a murit.

"Stătea acolo în fața mea și ținea în brațe ceva ce, la prima vedere, părea a fi o păpușă", povestește femeia.

"Mama a murit în duș, poți să ai grijă de noi?", i-a spus cel mic vecinei sale, fără să bănuiască faptul că gestul său avea să îi salveze viața mamei sale.

De îndată, aceasta a sunat la numărul de urgență 911.

"Fiul vecinului meu tocmai ce a venit să îmi spună că mama sa a murit în duș", le-a declarat femeia autorităților.

Inițial, femeia a înțeles că ar fi fost vorba de câinele celui mic, însă băiețelul a corectat-o.

"Nu, mama mea a murit în duș. Poți să ai grijă de noi?", i-a spus el.

Ambulanța a sosit la scurt timp, iar paramedicii au găsit-o pe mama copiilor în viață, în urma crizei epileptice suferite în timp ce se afla la duș.

"Sincer, mi-a salvat viața! Dacă nu aș fi primit ajutor la timp, nu știu, m-aș fi putut îneca", a declarat mama lui.

"Fiecare zi este o provocare pentru noi. Mă întreabă de un milion de ori dacă o să fiu bine. Mă întreabă: o să ai o altă criză? O să mori azi?", a mai relatat mama celor doi copii.

Din acel moment, curajosul Salvatore a fost recunoscut drept "pompierul de onoare" de către brigada locală după eforturile sale de a-i salva viața mamei sale, scrie gândul.info

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8057 secunde