Mamele cu copii bolnavi, gravidele, pacienţii cu afecţiuni oncologice şi cazurile de urgenţă, exceptați de la “taxa pe boală”

283
Mamele cu copii bolnavi, gravidele, pacienţii cu afecţiuni oncologice şi cazurile de urgenţă, exceptați de la “taxa pe boală” - scutiri-taxa-boala-1712239881.jpg

Articole de la același autor

Guvernul aprobă, joi, o ordonanță de urgență pentru scutirea de la plata contribuției sociale pentru indemnizațiile de concediu medical în cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacienților cu afecțiuni oncologice și a cazurilor de urgență.


”Începem prin a rezolva, aşa cum am promis zilele trecute, problema concediilor medicale. Introducem azi, prin ordonanţă de urgenţă, scutirea de la plata contribuţiei sociale pentru indemnizaţiile de concediu medical în cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacienţilor cu afecţiuni oncologice şi a cazurilor de urgenţă”, a declarat premierul în şedinţă.


”Dacă este nevoie,chemăm toată conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate să lucreze azi la Guvern. Trebuie să aprobăm azi acest act, fiindcă pentru oamenii aflaţi în suferinţă fiecare zi contează enorm”, a mai spus şeful Executivului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6113 secunde