MĂMICI, ATENȚIE! SCHIMBARE IMPORTANTĂ DE MÂINE. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CERERILE PENTRU CONCEDIUL DE CREȘTERE A COPILULUI

366
MĂMICI, ATENȚIE! SCHIMBARE IMPORTANTĂ DE MÂINE. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CERERILE PENTRU CONCEDIUL DE CREȘTERE A COPILULUI - mamasicopil-1467283089.jpg
Ministerul Muncii este pregătit să preia, de la 1 iulie, cererile pentru prelungirea sau reluarea concediului de creștere a copilului și plata indemnizației lunare.


Una dintre noutățile aduse de legislația recentă în domeniu este faptul că, începând cu 1 iulie 2016, solicitanții nu mai sunt obligați să depună documentele doar la sediul agențiilor teritoriale, ci le pot trimite și prin e-mail, în format scanat sau prin poștă.


Pentru e evita aglomerarea la ghișeele agențiilor de plăți și inspecție socială, precum și a efectelor nedorite cauzate de caniculă, ministerul Muncii vă recomandă să luați în calcul transmiterea documentelor prin e-mail sau poștă, la adresele afișate pe paginile web ale ministerului Muncii, sau Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială. Totodată, reprezentanții Ministerului Muncii vă recomandăm să vă informați asupra condițiilor de eligibilitate, precum și a actelor necesare pe care trebuie să le trimiteți la agențiile teritoriale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5543 secunde