Mâncare pentru toate gusturile. Pizza “Evo” satisface papilele gustative ale tuturor clienţilor săi

305
Mâncare pentru toate gusturile. Pizza “Evo” satisface papilele gustative ale tuturor clienţilor săi - 57038347234703622869364217803141-1638431063.jpg

Articole de la același autor

Sunteţi fan pizza sau vă este foame şi nu ştiţi încă ce să alegeţi? Pizza “Evo” vă poate ajuta. Zilnic, începând cu ora 11.00 şi până la ora 01.00 aveţi posibilitatea de a savura unul dintre delicioase preparate, pe care iscusiţii bucătari le pregătesc pentru constănţeni. Ştiţi cu toţii că este aproape imposibil să vă abțineţi atunci când vedeţi pe masă feliile suculente de pizza, aceasta fiind una dintre mâncărurile favorite ale multora dintre voi. De fapt, pizza este răsfăţul multora, după o zi grea la birou sau, de ce nu, modalitatea de a vă relaxa împreună cu familia sau prietenii, iar, bineînţeles, o pizza făcută în casă nu se va compara niciodată cu o pizza autentică, preparată de pizzari cu experienţă.
Mai mult decât atât, Pizza „Evo” vine în ajutorul vostru cu oferte de nerefuzat: la două pizza cumpărate, una o veţi primi gratis. Aşa că vă puteţi bucura de mult cunoscutele pizza Capriciosa (cu măsline, ciuperci, salam crud uscat, jambon, mozzarella, sos de roșii, cârnați), de o ţarănească, preparată din cartofi, usturoi, ceapă roşie, bacon, jambon, mozzarella, sos de roșii sau de o pizza Quatro stagioni, care vă face să salivaţi imediat ce o vedeţi. Desigur, pe lângă acestea pot fi savurate multe alte pizze, dar şi preparate cu fructe de mare ori meniuri. La capitolul meniuri, aveţi posibilitatea de opta, de exemplu, pentru şniţel de pui cu cartofi prăjiţi, salată Coleslaw, Pollo Parmegiano, legume la tigaie, burgeri vegetarieni etc. Dacă la masa de prânz vreţi să serviţi o ciorbiţă, găsiţi şi aşa ceva. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi comanda online sau telefonic, iar masa vă va fi adusă exact în locul în care vă aflaţi. Bineînţeles, din meniu nu lipsesc nici pastele, care le plac multora dintre voi, fie că este vorba despre penne, Carbonara sau orice altceva.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Septembrie 2021
Stire din Social : Muncitorii necalificaţi, la mare căutare
Pagina a fost generata in 0.5409 secunde