Maraton de rugăciune în toată lumea, pentru sfârșitul pandemiei

329
Maraton de rugăciune în toată lumea, pentru sfârșitul pandemiei - image202004132384339541papafranc-1619939675.jpg

Articole de la același autor

În luna mai, dedicată Sfintei Fecioare Maria, în sanctuare mariane din întreaga lume se vor înălţa rugăciuni pentru sfârşitul pandemiei, iniţiativă a Papei Francisc. Luna mariană a fost deschisă de papa Francisc pe 1 mai şi va fi încheiată tot de pontif, pe 31 mai, informează sâmbătă Vatican News şi EFE, citate de Agerpres.


Au fost alese treizeci de sanctuare mariane din întreaga lume - reprezentative pentru toate celelalte - unde se va recita rugăciunea Rozariului în fiecare din zilele lunii mai, dedicată Sfintei Fecioare Maria. Recitarea Rozariului în cele 30 de sanctuare va fi transmisă zilnic, în direct, pe canalele de radio şi televiziune ale Sfântului Scaun, la ora 18:00. Papa Francisc s-a vaccinat împotriva Covid-19 încă de la începutul anului, în prima zi a campaniei de vaccinare începută la Vatican. La 84 de ani, Suveranul Pontif a adresat în repetate rânduri îndemnuri la vaccinare. 


"Cred că din punct de vedere etic toată lumea ar trebui să primească vaccinul. Este o alegere etică, deoarece nu te joci doar cu sănătatea ta, cu viața ta, ci și cu viața altora", a spus Papa Francisc, în urmă cu câteva luni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1925 secunde