MARE ATENȚIE. "Lipsa poftei de mâncare, somnolenţa şi presiunea la nivelul toracelui, simptome care trebuie monitorizate"

46278
MARE ATENȚIE.

Articole de la același autor

Lipsa poftei de mâncare, somnolenţa excesivă şi presiunea care apare la nivelul toracelui sunt trei simptome care trebuie atent monitorizate la persoanele cu comorbidităţi sau persoanele vârstnice şi care ar putea indica o posibilă evoluţie spre agravare şi impun consultul medical, a declarat, în cadrl unei conferinţe de presă, managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.

"Aş vrea să atrag atenţia asupra simptomatologiei care ar trebui să trimită pacientul către un consult medical în spital. Dacă în valul doi vorbeam în mod deosebit de o monitorizare a saturaţiei, sigur, saturaţia rămâne un parametru care trebuie monitorizat acasă, dar este extrem de important ca persoanele, mai ales cele care au comorbidităţi sau sunt persoane vârstnice, să îşi monitorizeze pofta de mâncare, lipsa poftei de mâncare este un semnal de alarmă, somnolenţa excesivă şi presiunea care apare la nivelul toracelui, durerea toracică difuză. Sunt trei simptome care trebuie atent monitorizate la aceste categorii de persoane şi care trebuie să indice o posibilă evoluţie spre agravare şi impun consultul medical", a susţinut medicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6922 secunde