Marea Neagră s-a dat în spectacol

532
Marea Neagră s-a dat în spectacol - be80f28e9015dc593f00dd5d3b0c806d.jpg
Vântul puternic din ultimele 48 de ore, de la Constanța, s-a transformat într-o adevărată furtună pe mare. Valuri foarte mari au măturat plajele încă de sâmbătă noaptea, iar Marea Neagră a fost extrem de agitată și învolburată și în cursul zilei de duminică.
Spectacolul său a fost vizionat de zeci de constănțeni curajoși. Temperaturile scăzute și crivățul nu i-au putut ține deoparte pe iubitorii Mării Negre. Asta deși, în condițiile vântului foarte puternic, cele -2 grade Celsius de afară erau resimțite de corpul uman ca -6, -7 grade Celsius. Și mai încântați de reprezentația mării au fost pescărușii, care stăteau aliniați chiar la mal, pentru a pescui "bunătățile" aduse de valuri.
Pe plajele din sudul litoralului, unde digurile oferă adăpost, marea a înaintat foarte mult pe țărm, apropiindu-se periculos de construcțiile de pe plajă, mai ales între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud. Specialiștii spun că acest fenomen este normal atunci când este furtună pe mare, iar apa se va retrage în zilele următoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Social : "Îl dau pe Mazăre pe mâna procurorilor!"
Pagina a fost generata in 1.9237 secunde