Mărfuri chinezești, confiscate de polițiști în Portul Agigea

201
Mărfuri chinezești, confiscate de polițiști în Portul Agigea - marfurichinezesti-1543429407.jpg

Articole de la același autor




 

Polițiștii constănțeni au confiscat peste 100 de role față de masă din plastic, susceptibile a fi contrafăcute, dintr-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea.

Astfel, în cursul zilei de marți, 27 noiembrie, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din localitatea Voluntari, județul Ilfov.

În urma controlului containerului, oamenii legii au descoperit 102 role față de masă din plastic, care purtau însemnele unei mărci cunoscute, dar despre care existau informații că nu sunt originale. Bunurile, în valoare de 25.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7565 secunde