Marș de conștientizare a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

169

Articole de la același autor

În perioada 2-8 decembrie, vor avea loc o serie de activități care au rolul de a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Acestea sunt organizate de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, sub egida "Dincolo de limite". 


Cu această ocazie, constănțenii sunt invitați să ia parte la Marșul de conștientizare a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, care va avea loc în data de 3 decembrie, de la ora 10.00, cu plecare din fața sediului DGASPC Constanța (strada Decebal nr. 22). 


Punctul de sosire va fi Piața Ovidiu, acolo unde vor fi lansate zeci de baloane. Tot în Piața Ovidiu, partenerii și oaspeții pot lăsa scris câte un cuvânt sau o idee care definește dizabilitatea ori persoana cu dizabilități.
"Toate aceste gânduri lăsate pe bilețele vor face parte din poveștile adevărate despre locuri, beneficiari ai serviciilor sociale, oameni dedicați îngrijirii persoanelor cu dizabilități atât din sistemul de protecție socială, cât și din afara acestuia, prieteni ai lor sau ai beneficiarilor noștri. Poveștile vor fi făcute publice periodic", au declarat reprezentanții DGASPC. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4067 secunde