Marș pentru viață la Constanța

145
Marș pentru viață la Constanța - mars-1552987600.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 23 martie, în preajma sărbătorii Bunei-Vestiri (25 martie), la Constanța se organizează "Marșul pentru viață", acțiune prin care se urmărește sensibilizarea întregii societăți în privința avortului și a efectelor negative ale acestuia asupra familiei și civilizației umane.


La ora 13.30, la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va rosti o rugăciune de binecuvântare a "Marșului pentru Viață", după care se va pleca pe următorul traseu: Catedrală, Piața Ovidiu, Strada Mircea cel Bătrân, Sala Sporturilor, Capela Militară, Spitalul Județean, Bd. Tomis, Capitol, Piața Ovidiu.


Evenimentul este organizat de către Școala Brâncovenească, Asociația Simplu – Provita, cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului, Radio Dobrogea, ASCOR și Studenți Pentru Viață.


Ca preambul, mâine, miercuri, 20 martie, de la ora 18.00, la Curtea Brâncovenească, pr. Eugen Tănăsescu va susține conferința "Lupi în blană de oaie; «de ce moartea se pretinde viață»".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9554 secunde