Mărțișorul, sărbătorit și în centrele de asistență socială din județul Constanța

100
Mărțișorul, sărbătorit și în centrele de asistență socială din județul Constanța - martisoare-1709450070.jpg

Articole de la același autor

Beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei” din localitatea Negru Vodă, precum și beneficiarii Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică „Artemia” Techirghiol, au avut ocazia să-și dezvolte spiritul creativ prin activități de ergoterapie și să creeze mărțișoare pentru persoanele dragi.

Prin aceste activități, beneficiarii au simțit că realizează lucruri frumoase și valoroase, iar acest aspect are un impact pozitiv asupra stimei lor de sine și a bunăstării lor emoționale. Personalul care încurajează aceste activități consideră că faptele bune de acest fel îi ajută pe beneficiari să lege relații puternice între ei.

„Oferirea mărțișoarelor persoanelor dragi consolidează legăturile sociale și emoționale, contribuind la sentimentele de apartenență și conexiune ale beneficiarilor noștri. Apreciem eforturile celor implicați în organizarea acestor activități și felicităm toți participanții pentru rezultatele obținute. O primăvară frumoasă tuturor!”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3733 secunde