Vară de octombrie

Maxime de 25 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

218
Maxime de 25 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremea-1350335342.jpg
Vremea călduroasă persistă și astăzi, la Constanța. Meteorologii anunță temperaturi de 25 - 26 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu soare, iar vântul va bate slab până la moderat. Peste noapte va fi din nou deosebit de cald, cu o minimă de 19 grade Celsius.


Temperaturi peste cele normale pentru această perioadă se anunță și mâine, dar de joi se mai răcește puțin, până pe la 20- 21 de grade Celsius.
În restul țării, astăzi, vremea va continua să se încălzească devenind caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile sudice, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade. Cerul va fi variabil în sud și sud-est, dar se va înnora treptat în rest. Local vor fi averse, unele intensificări ale vântului și posibil descărcări electrice, după-amiaza și în prima parte a nopții în vest, centru și la munte, iar spre dimineață îndeosebi în nordul țării. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări la munte. În zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceață. Temperaturile minime se vor situa între 8 și 16 grade, ușor mai ridicate pe litoral. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi VREMEA astăzi
Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4874 secunde