Prefectul Claudiu Palaz:

"Mazăre a tolerat magazinele de etnobotanice"

727
5

Articole de la același autor

În cadrul dezbaterii privind consumul de droguri în rândul minorilor, prefectul Claudiu Palaz a luat cuvântul și le-a spus celor prezenți că unul dintre cele mai mari pericole de astăzi este consumul de substanțe etnobotanice, întrucât acestea sunt foarte accesibile tinerilor.

Prefectul a mai declarat că, la venirea sa la conducerea Prefecturii Constanța, în municipiu funcționau 74 de magazine care comercializau substanțe psihotrope, iar în prezent, dintre acestea mai există doar două. Unul dintre ele a fost recent închis, iar cel de-al doilea, situat în zona Spitalului Județean, va fi închis în cel mult o lună de zile, dă asigurări prefectul. 

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ținut să reamintească faptul că Primăria Constanța nu s-a implicat în eradicarea acestor magazine, ba chiar a contribuit la existența acestor produse pe piață, a ținut să specifice Palaz. "Aceste magazine au rămas deschise pentru că au fost tolerate de Mazăre. (…) Astfel de magazine produc câte 4.000 de euro pe noapte. Degeaba le dăm noi amenzi, dacă ei dau șpagă la primărie și astfel își continuă activitatea", a mai adăugat prefectul județului Constanța.  

Comentează știrea

hmm
4 aprilie 2012
tzatze

Toti sunteti niste gaite si tzatze. Faceti-va si voi treaba mai matur.

eu
4 aprilie 2012
:)

''Dupa razboi ....''

eu
4 aprilie 2012
bah boule

bah boule PDL a dat legea! esti retardat mintal?

CRISTI
7 aprilie 2012
ESTI DE 2 LEI PALAZ

DACA NU ERA CU IZ ELECTORAL CE AI FACUT TU TE DUREA IN BASCHETI DE ETNOBOTANICE...DE ASTA NU MAI DORMEAI TU NOAPTEA...

gina
14 aprilie 2012
doar aghiazma purifica...sau focul

Copilul meu care e un tampit isi procura etnobotanice de la magazinul de langa spital si cica n-am ce-i face ca sunt legale.Sunt disperata...Cred ca o sa dau foc magazinului si apoi ma predau politiei.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8711 secunde