McDonald's și-a vândut toate restaurantele din România

1623
3
McDonald's și-a vândut toate restaurantele din România - 1-1453706306.jpg

Articole recomandate

Gigantul american McDonald’s a vândut operațiunile locale către un fran­ci­zat din Malta. Astfel, McDonald’s România, cel mai mare jucător de pe piața locală de restaurante, cu afaceri de circa 100 mil. euro și cu aproape 70 de unități de tip fast-food, și-a schim­bat acționarul în acest weekend, potrivit ZF.

Publicația Ziarul Financiar a scris încă de acum un an și jumătate că grupul american își caută un partener care să preia franciza operațiunilor locale, în contextul în care România este o piață prea mică pentru o prezență directă. McDonald’s deține 10% din toată piața locală de restaurante.

Pentru Premier Capital din Malta, România devine a șasea piață unde compania deține franciza McDonald’s și va fi totodată și cea mai mare în contextul în care local sunt deschise 67 de unități sub brandul fast-food. Prin com­para­ție, în toate celelalte cinci piețe sunt circa 60 de restaurante, potrivit site-ului Premier Capital.

Comentează știrea

Raluca
25 ianuarie 2016
restaurantele lui peste prajit

ar trebui interzise si inchise nu doar ca isi schimba patrojul sau numele cancer curat

dadaaaa
25 ianuarie 2016
mcaca

Era o veste buna daca le inchideau.

Cosmin
25 ianuarie 2016
Faci bani acasă la tine!

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.996 secunde