MEDIC CUNOSCUT, ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ

2466
MEDIC CUNOSCUT, ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ - spitalgiurgiumedicicrimacupremed-1529478731.jpg

Articole recomandate

Un medic cunoscut din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași se află în stare foarte gravă la spital, după ce a încercat să se spânzure.


Doramina Ghiorghiu, 45 de ani, medic specialist la Clinica de Hematologie a Institutului Regional de Oncologie Iași, a fost găsită în stop cardiac cauzat de strangulare, de către soțul său.


Potrivit unor surse citate de Ziarul de Iași, femeia a fost găsită în agonie în sufragerie, spânzurată de un calorifer. 


Doctorița nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să-și explice gestul, însă soțul le-ar fi spus polițiștilor că soția sa se afla în depresie în ultima perioadă de timp. 


"Polițiștii au fost anunțați despre tentativa de sinucidere, și au făcut cercetări în acest sens. Motivul încercării de sinucidere nu este clar, deoarece medicul nu a lăsat vreo scrisoare de adio", au precizat surse din cadrul Poliției Iași.


Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iași, unde, în urma observațiilor, s-a constatat că se află în comă postresuscitare, și s-a decis transferul său la Secția Clinică ATI, din cadrul IRO, compartimentul de Terapie Intensivă.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3614 secunde